GEOevent går att utveckla genom att lägga till levande stationer. Man kan t.ex. välja att göra ett dryckesstopp under aktiviteten. Varför inte prova gin med Mr GT, Sveriges största Gin & Tonic-bloggare? Eller öppna ostron och skala räkor på tid? Vill ni kombinera tävlingen med fler fysiska tävlingsgrenar eller kanske en ribbtur? Här nedan finns några förslag på tillval. Passar inte just dem så är det bara att höra av dig så hittar vi på något annat!

Ribbåt

Kombinera ert GEOevent med en fartfylld tur med ribbåt i skärgården. Vi tar er på en resa längst västkusten som ni sent ska glömma. Med rib-båtar susar man fram över vågorna.
Vill ni hellre åka i ett lugnare tempo men fortfarande se skärgårdens alla kobbar och skär eller kanske bara förflytta er med båt från en ö till en annan? Public Event har båtar även för detta ändamål.

Ostronprovning

Ett glas bubbel och ett par Fines de Claires ostron, finns det något bättre? Tveksamt. Under vår ostronprovning lär vi er öppna ostron på rätt sätt och ni får höra om ostronens historia och betydelse för västkusten. Vi ger er också tips på var man själv kan hitta och plocka ostron längs kusten. Ostronprovning passar perfekt som en etapp under erat GEOevent.

5-kamp

Välj en eller flera av våra 5-kamps grenar till att ha som levande stationer under ert GEOevent. Grenarna löser ni tillsammans i lag där allas kunskaper kan komma väl till pass. Ibland gäller det att vara stark, ibland snabb och andra gånger listig.
Hur står det egentligen till med fiskekunskaperna? Vad kan ni om knopar? Hur öppnar man ett ostron utan att förstöra innehållet? Detta är en perfekt teambuildingaktivitet där laget löser uppgifterna tillsammans. Antingen tar vi fram lämpliga aktiviteter för just ert företag eller så väljer ni och kommer med egna förslag.

Gin & Tonic provning

Är ni intresserade utav den klassiska drinken GT? Då kanske ett stopp med Gin & Tonic provning är ett perfekt tillval till ert GEOevent. Vår expert, Mr GT, Sveriges största gin och tonic-bloggare och mest välkända Gin & Tonic-profil håller i provningen. Låt er guidas genom ginens historia och prova gin med passande tilltugg.