Hyr våra lokaler Marstrands sjöbod & Utsikten

Är ni på jakt efter en lokal till föreningsmötet, möhippan, tjejkvällen, födelsedagsfesten eller familjeminglet dagen innan bröllopet – då är Marstrands sjöbod perfekt. Belägen i Marstrands gamla fiskhamn med havet och bryggan utanför dörren, enkelt att lägga till med båt och nära till parkering.

Ni väljer själva om ni vill ha med er egen mat att tillreda i vårt fullt utrustade kök. Vill ni inte stå för matlagningen går det utmärkt att använda vår catering – allt är möjligt för att skapa en lyckad dag eller kväll tillsammans.

Eventlokal: Marstrands sjöbod

Marstrands sjöbod lämpar sig för er som vill fira något eller bara äta en trevlig middag tillsammans, lokalen går att anpassa efter just ert event. I lokalen finns fullt utrustat kök och möbler för middagsservering. Från 10-45 personer beroende på möblering. Lokalen går utmärkt att använda för möten eller konferenser och all nödvändig utrustning för en lyckad konferens finns på plats. Från 8-26 personer.

Möteslokal: Utsikten

I vår lokal Utsikten på andra våningen har ni vattnet och den gamla fiskhamnen precis utanför fönstren. Lokalen lämpar sig för mindre grupper i styrelsesittning och tar upp till 16 personer. Här finns givetvis all nödvändig utrustning för en lyckad konferens.

Pris Marstrands sjöbod

Halvdag
3 500 kr ex moms, endast lokal
4 500 kr ex moms, lokal samt fullt utrustat kök

Heldag
5 000 kr ex moms, endast lokal
6 000 kr ex moms, lokal samt fullt utrustat kök

Pris: Utsikten

fr 3 000 kr ex moms